Over ons

Het bedrijf is zo’n 40 jaar geleden opgericht door Piet Hollander die toen der tijd begon met het kweken van planten en het aanleggen van tuinen met daarnaast losse verkoop van tuinproducten.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid van klein tuincentrum tot een volwaardig verkoopcentrum met de focus op beplanting, dat naast alles voor de tuin nog veel meer te bieden heeft! Wij zijn gespecialiseerd in dier & dierbenodigdheden en u kunt bij ons terecht voor alle sfeer- en decoratiematerialen.

Wij beschikken over een zeer grote overdekte verkoopruimte met voldoende parkeermogelijkheid. In onze winkel treft u ruim en overzichtelijk opgestelde afdelingen met een zeer breed assortiment. Natuurlijk kunnen onze medewerkers u van  professioneel advies voorzien.

Elk jaar weer bouwen wij een grote unieke kerst en sfeermarkt. Op deze show is werkelijk alles te vinden voor de aankleding van uw huis en tuin wat met de kerstperiode de trend is! Vind de complete geschiedenis van tuincentrum Hollander op onze Facebook tijdlijn, klik rechts op jaartallen om de hoofdgebeurtenissen te zien vanaf 1971.