Tuincentrum Hollander Cadeaukaart en Saldocheck


De cadeaukaart is verkrijgbaar bij de kassa's van ons tuincentrum en te bestellen via onze website: cadeaukaart bestellen

Hoe werkt onze cadeaukaart?
Het saldo van de kaart bedraagt minimaal 5 euro, maximaal 150* euro en elk willekeurig bedrag daartussen. De cadeaukaart is alleen te gebruiken in de winkel van tuincentrum Hollander en kan niet ingewisseld worden voor contant geld. Het saldo op de kaart hoeft niet in één keer te worden besteed en is onbeperkt geldig. Het (resterende) saldo is opvraagbaar bij de kassa’s in ons tuincentrum. Je kunt ook gebruik maken van de saldochecker hieronder.

* Hogere bedragen zijn op verzoek mogelijk, vraag hiervoor bij de kassa of bel met 0223-522438.

Hoe lang is de cadeaukaart geldig?
Het saldo dat is geactiveerd op de kaart, is onbeperkt geldig.

Moet ik de cadeaukaart in één keer besteden?
Het bedrag op de cadeaukaart hoeft niet in één keer besteed te worden. Het bedrag dat besteed wordt, wordt bij betaling in mindering gebracht. Het restant blijft staan en kan op een later moment besteed worden. Desgewenst kan onze caissière na betaling voor u de hoogte van het restantbedrag aangeven.

Waar kan ik mijn saldo checken van de cadeaukaart?
Je kunt altijd het (resterende) saldo op je kaart opvragen bij de kassa’s in onze winkel of je kunt gebruik maken van de saldochecker hieronder.

 

Ik ben mijn cadeaukaart verloren?
Helaas is ook het geld kwijt na verlies van een cadeaukaart, net als bij contant geld. Wij kunnen in geen geval een vervangende kaart bieden.

Ik heb nog een (oude) papieren kadobon van Tuincentrum Hollander. Kan ik deze nog besteden?
Jazeker kan dat. Al onze eerder uitgegeven kadobonnen blijven onbeperkt geldig.
Echter, in tegenstelling tot onze nieuwe electronische cadeaukaart dienen de papieren bonnen altijd in 1 keer besteed te worden.

Kan ik (als bedrijf) grote hoeveelheden cadeaukaarten bestellen?
Ja, dat is mogelijk. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en voorwaarden contact op via tel 0223-522438.

Andere cadeaukaarten.
Bij tuincentrum Hollander kun je ook terecht met de cadeaukaart (en bonnen) van de VVV en de Nationale Tuinbon van de NVT.