De voordelen van onze klantenkaart

Spaar met onze Klantenkaart voor 1,5% (anoniem) of 3% (bij persoonlijke registratie) korting op je aankopen.

Toon bij iedere aankoop de Klantenkaart en wij voegen automatisch een percentage van het aankoopbedrag toe aan je spaartegoed. Met ieder bezoek aan ons tuincentrum groeit dus je tegoed.  Haal je kaart bij je eerstvolgende bezoek aan ons tuincentrum op bij de kassa, registreer thuis je kaart en profiteer. Het spaartegoed is meteen inwisselbaar bij je eerstvolgende aankoop!
 

 

 

 

 

 

Anoniem 1,5%
Standaard is de klantenkaart anoniem en niet gekoppeld aan een geregistreerd account. Met een anonieme kaart spaart u al 1,5% over de aankoop van producten in onze winkel.
Let op: bij verlies of diefstal is het bij een anonieme kaart niet mogelijk om spaartegoed te claimen of over te zetten.

 

Persoonlijk 3%
U kunt uw pas personaliseren door het registratieformulier op onze website volledig in te vullen. Wanneer dit wordt voltooid verdubbelen wij het spaarpercentage naar 3%! Het nieuwe percentage geld dan voor volgende aankopen na verwerking van de gegevens, dit kan enige dagen in beslag nemen.

Geen internet of liever met de pen? Vraag een registratieformulier bij de kassa.

Verlies of diefstal
Alleen bij een persoonlijk geregistreerde kaart is het bij verlies of diefstal mogelijk de punten over te zetten naar een nieuwe kaart. Wij zullen altijd vragen naar uw kaartnummer en postcode ter verificatie, het kaartnummer kunt u opvragen via onze website met uw emailadres.

Uitzonderingen
Tuincentrum Hollander behoud zicht het recht om bepaalde producten uit te sluiten van het spaarprogramma. Bijvoorbeeld producten waarop al een korting van toepassing is.

Fysieke winkel
Het sparen en besteden van tegoed kan alleen op aankopen via de kassa in onze fysieke winkel, dus niet op aankopen via de website en leveringen op rekening (factuur). Ook is het spaarprogramma niet te gebruiken bij onze afdeling tuinaanleg en onderhoud.

Contant
Het spaartegoed is niet inwisselbaar voor contant geld.

Spaartegoed besteden
Het besteden van het spaartegoed kan alleen op vertoon van uw fysieke spaarkaart, dit om fraude te voorkomen.

Giftcards
Er wordt geen tegoed gespaard bij de aankoop van giftcards en cadeaubonnen. Een giftcard is een betaalmiddel en tegoed wordt gespaard bij het besteden.

Saldocontrole
U kunt uw actuele saldo opvragen via onze website, online kan dit uit veiligheid alleen voor geregistreerde kaarten. Het actuele saldo staat ook op uw kassabon of is op te vragen bij onze kassamedewerkers.