Katten

Bij Tuincentrum de Hollander hebben we niet alleen expertise op het gebied van planten en tuinartikelen, maar we zijn ook toegewijd aan het welzijn van huisdieren. Als het gaat om jouw geliefde kat, bieden we een uitgebreid assortiment van hoogwaardige kattenartikelen die voldoen aan al hun behoeften. We geloven dat jouw kat altijd de beste verzorging, voeding en speeltjes verdient, en daarom hebben we ons aanbod zorgvuldig samengesteld.

Wij begrijpen dat katten unieke wezens zijn, en we hebben daarom een breed scala aan kattenspullen beschikbaar in ons assortiment. Of je nu op zoek bent naar comfortabele slaapplekken, zoals krabpalen en (draag)mandjes waarin jouw kat zich veilig en geborgen voelt, of naar praktische eetbakjes en vlooienbandjes die zorgen voor een goede gezondheid en hygiëne, we hebben alles wat je nodig hebt om jouw kat te verwennen en te verzorgen.

Naast het ruime assortiment aan accessoires en verzorgingsartikelen, bieden we ook een uitgebreide selectie van hoogwaardige kattenvoeding en vitaminepreparaten. We begrijpen dat elke kat unieke voedingsbehoeften heeft en soms kieskeurig kan zijn als het gaat om eten. Daarom staan onze deskundige medewerkers klaar om je persoonlijk advies op maat te geven. We kunnen je helpen bij het vinden van de juiste voeding die perfect aansluit bij de individuele behoeften en smaakvoorkeuren van jouw kat, zodat je ervoor kunt zorgen dat ze alle voedingsstoffen krijgen die ze nodig hebben om gezond en energiek te blijven.

In ons tuincentrum creëren we een speciale afdeling gewijd aan katten, waar je een scala aan verleidelijke speeltjes kunt vinden om de speeltijd van jouw kat interactief en leuk te maken. Van kleurrijke hengels en pluche muizen tot uitdagende denkspelletjes, er is genoeg keuze om de nieuwsgierigheid en het jachtinstinct van jouw kat te stimuleren.

We nodigen je van harte uit om langs te komen in ons tuincentrum en een bezoek te brengen aan onze speciale kattenafdeling. Je zult versteld staan van de variatie aan kattenspullen die we te bieden hebben. Onze enthousiaste medewerkers staan klaar om je te voorzien van professioneel advies en om je te helpen bij het maken van de beste keuzes voor de behoeften en het geluk van jouw geliefde kat of poes.

 

Een greep uit ons assortiment kattenbenodigdheden:

  • Kussen en manden
  • Katten draagtassen en reisartikelen
  • Kattenvoer en kattensnacks
  • Krabpalen
  • Voer- en drinkbakken
  • Kattenspeelgoed
  • Kattenluiken
  • Kattenbakken
  • Medicijnen voor katten

   

Bepaald kattenartikel gezocht?

Zoek je bepaalde kattenspullen? Vraag het dan aan onze medewerkers. Wij zien meteen of het artikel op voorraad is. Wanneer dit niet het geval is, kunnen we het altijd voor je bestellen. Kom langs in ons tuincentrum en bekijk ons assortiment kattenartikelen.

Vind alles voor de kat bij Tuincentrum Hollander!

Wilt je de beste kattenartikelen voor jouw kat kopen? Kom dan direct naar onze dierenafdeling. Wij staan je graag te woord en kunnen je ook advies op maat geven. Onze kattenartikelen zijn een must voor een gezonde kat!

Bekijk meer productgroepen in de categorie Dierbenodigdheden